Algemene vragen

Mijn maat staat er niet bij, wat nu?

Neem contact op via e-mail of het contactformulier, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Zit er garantie op FLEX INC. kleding?

Er zit twee maanden garantie op onze artikelen. Gaat je artikel binnen deze periode kapot? Dan repareren we deze of sturen we je een nieuwe toe.

Let op: wij geven geen garantie op schade en/of verlies van onderdelen door schuld van de klant.

Is een artikel direct na levering niet in orde? Stuur deze binnen 14 dagen terug en wij sturen je meteen een nieuw exemplaar.

Levering & retouren

Wat is de levertijd?

We versturen het pakket 3 tot 5 werkdagen nadat we jouw bestelling ontvangen. PostNL bezorgt onze pakketten en streeft ernaar het pakket binnen 24 uur te bezorgen, van dinsdag tot en met zaterdag.

Wat zijn de verzendkosten?
  • Nederland: €4,99 (gratis verzending bij bestellingen boven €75)
  • België: €7,99 (gratis verzending bij bestellingen boven €75)
Heeft het verzonden pakket Track&Trace?

Ja, alle zendingen van FLEX INC. worden voorzien van een track&trace nummer. Dit nummer wordt bijgesloten in de orderbevestiging en is terug te vinden onder ‘Mijn Account’ wanneer je een account registreert.

 

Mag ik een bestelling retour sturen?

Je mag je bestelling binnen 14 dagen retour sturen, mits de bestelling in originele staat is. Dat wil zeggen dat het artikel in de originele verpakking zit en dat het artikel niet beschadigd is. Als dit in orde is retourneren wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op de desbetreffende rekening.

Stuur ons vooraf a.u.b. een e-mail of gebruik het contactformulier om aan te geven dat je je bestelling wil retourneren.

Wij adviseren de artikelen verzekerd en/of met track&trace te verzenden. Informeer bij de vervoerder van jouw keuze naar de mogelijkheden en voorwaarden. FLEX INC. is niet aansprakelijk indien er wat misgaat bij een retourzending.

Herroepingsformulier
Voeg a.u.b. het formulier voor herroeping toe aan de retourzending. Dit formulier is te downloaden via deze link en is daarnaast ook terug te vinden in de bijlage van de e-mail met de factuur van jouw bestelling.

Mijn artikel is te groot/klein! Wat nu?

Je mag het artikel binnen 14 dagen retour sturen mits de bestelling in originele staat is. Dat wil zeggen dat het artikel in de originele verpakking zit en dat het artikel niet beschadigd is. Voeg a.u.b. het formulier voor herroeping toe aan de retourzending en geef daarop aan welke maat je retour zou willen ontvangen. Stuur ons a.u.b. even een e-mail of gebruik het contactformulier om aan te geven dat je je bestelling terugstuurt.

Wij adviseren de artikelen verzekerd en/of met track&trace te verzenden. Informeer bij de vervoerder van jouw keuze naar de mogelijkheden en voorwaarden. FLEX INC. is niet aansprakelijk indien er wat misgaat bij een retourzending.

 

Bestellen & betalen

Welke betaalmogelijkheden biedt Flex Inc.?
  • iDeal
  • Creditcard (MasterCard, Maestro, Visa)
  • Bankoverschrijving
Kan ik veilig betalen?

Ja, om ervoor te zorgen dat jouw surf- en shoppingervaring veilig is, maken we gebruik van Secure Socket Layer (SSL) technologie. Dit versleutelt en beschermt de gegevens die naar ons worden verstuurd via internet. Als SSL is ingeschakeld zie je een (groen) hangslot in de adresbalk van je webbrowser.